Events

| Bedrijven | Particulieren | Verenigingen |

Bedrijven

Binnen de bedrijfswereld zijn evenementen van cruciaal belang! Een happening voor uw klanten? Gegarandeerd dat het tevredenheidspercentage bij uw klanten stijgt! Of toch liever een teambuilding of personeelsfeest voor uw werknemers? Zij zullen met plezier een tandje bijsteken voor uw organisatie!
Evenementenbureau BeFiXeD helpt u van a tot z met het organiseren van uw evenement. Startend van het eerste idee met eventueel een leuke brainstorm, het opmaken van een gerichte planning en tot slot het uitwerken van het evenement zelf. Wij verzorgen steeds een duidelijke terugkoppeling zodat u als bedrijf op elk moment op de hoogte bent van de stand van zaken. Tijdens het evenement wordt alles van kortbij opgevolgd en na afloop voorzien wij samen met de klant een uitgebreide evaluatie.
Doet u liever beroep op ons tijdens een evenement voor de coördinatie ervan, ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar onze voorwaarden.
Wij richten ons binnen het B2B-segment voornamelijk op bedrijfsfeesten, productlancering en beurzen. Wij zijn eveneens expert in teambuilding en het bevorderen van een positief werkklimaat.

Particulieren

Niet enkel bedrijven organiseren graag eens een feestje. Integendeel! Meer en meer wordt er voor elke gelegenheid een speciaal evenement voorzien. Uiteraard wenst u als organisator ook te genieten van uw eigen event. Niets vervelender dan zelf de hele tijd bezig te zijn en de sfeer van het evenement te missen. Daarom biedt BeFiXeD u een totaaloplossing aan. Samen met u bespreken wij uw wens en brengen deze in vervulling. Of het nu gaat om een tuinfeest, lente- of communiefeest, verjaardagsfeest, jubileum, pensioensfeest, babyborrel of zelfs een heuse housewarming, niets is ons teveel gevraagd. Samen met onze partners werken wij een voorstel naar uw wensen uit! Wij zorgen ook voor catering, gadgets, dj (zowel licht als geluid), springkastelen, animatie en noem maar op. Vraag gerust naar onze voorwaarden.

Verenigingen

Wenst u als vereniging gebruik te maken van onze diensten? Geen enkel probleem. Wij werkten al vaak samen met verenigingen om evenementen vlot te laten verlopen. Dit kan gaan van de volledige uitwerking en coördinatie tot enkel hulp tijdens het evenement. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste leveranciers.


Befixed staat garant voor een kwaliteitsvolle en persoonlijke aanpak.