Marketing

| Digitale Marketing | Offline Marketing |

Digitale Marketing

Met online of digitale marketing bedoelen we alle vormen van publiciteit en zichtbaarheid in de online wereld. Het internet is immers al lang niet meer weg te denken uit onze maatschappij en als bedrijf kan u dit niet negeren. Uiteraard hebt u nood aan een eigen website, maar het gaat veel verder dan dat. SEO (Search Engine Optimalisation) en SEA (Search Engine Advertising) zijn u vreemd? Dan neemt u best even contact op met ons want via deze kanalen kan u een heel grote doelgroep bereiken.
Bij online marketing denken velen automatisch aan sociale media. Deze zijn dan ook een zeer krachtig kanaal om een groot publiek te bereiken. Echter, een uitgebalanceerde social media strategie is minstens even belangrijk. Iedereen denkt uiteraard aan Facebook, Twitter en LinkedIn, maar er zijn ook tal van andere sociale media die uw zaak kunnen laten bloeien. Daarnaast is het ook belangrijk dat elk kanaal op de juiste manier gebruikt wordt om de juiste doelgroep aan te spreken en uw bereik zo groot mogelijk te maken.
Uiteraard is het op sociale media, en bij uitbreiding in de gehele online marketing, belangrijk origineel uit de hoek te komen en op te vallen in de massa. Een grijze muis wordt niet gevonden, geef ze een fel kleurtje iedereen en ziet ze lopen.
Wenst u online geoptimaliseerd te worden en een grotere doelgroep te bereiken? BeFiXeD staat u graag met raad en daad bij tijdens de opbouw van uw strategie, opstart en onderhoud van uw digitale marketing.
Geef ons gerust een seintje voor een vrijblijvend gesprek.

Offline Marketing

Naast de online (of digital) marketing is het zeer belangrijk ook gebruik te maken van offline marketing.
In eerste instantie kan niet iedereen online benaderd worden. U mist dus een doelgroep wanneer u enkel en alleen online zichtbaar bent. Anderzijds wordt iedereen online zo overspoeld met info, dat het juist een meerwaarde is de mensen op een originele manier offline te bereiken.
Binnen de offline marketing zijn er oneindig veel verschillende pistes die u kan bewandelen. Wie kent er de visitekaartjes, flyers en affiches niet? Maar hebt u ooit al eens gedacht om bijvoorbeeld iedere bezoeker een uniek gadget te geven waardoor ze uw zaak niet vergeten? Of tientallen vlaggen uit te hangen zodat uw logo steeds aan het wapperen is?
Graag werken wij samen met u een volledige strategie op maat uit, zodat u met minimale investeringen een maximaal rendement haalt. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.